İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Ayvacık Devlet Hastanesine Ziyarette Bulundu
14 Şubat 2023

İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Ayvacık Devlet Hastanesine ziyarette bulundu. Ziyarette; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Halil Gürkan ÇOBAN da yer aldı. Baştürk, yetkililerden sunulan hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgi aldı. İncelemelerde bulunarak hızla devam eden Covid-19 aşılama çalışmalarını uygulanma sürecini yerinde değerlendirdi. Ziyaretinde personelimiz ile sohbet eden Müdürümüz, personelin dilek ve taleplerini dinledi. Pandemi sürecinde fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza gösterdikleri özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek  geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vatandaşlarımızla sohbet eden Baştürk, Maske Mesafe ve Hijyen kurallarına uyulması ve Aşı zamanı gelen vatandaşlarımızın vakit kaybetmeden aşılarını yaptırmaları ve henüz eksik dozlarını yaptırmayan vatandaşlarımızın da tüm sağlık kuruluşlarımızda, mobil ekiplerimizle birçok noktada yerinde devam aşılama hizmetlerimizden faydalanmalarını belirterek, aşılarını olmaya davet etti.  Vatandaşlarımızın sağlık hizmetleri ve benzeri konulardaki istek ve taleplerini de dinledi, kendilerine teşekkür etti.
🌎🌎🙏🙏📌😷😷
#AşıOlalım