Çanakkale Ayvacık Devlet Hastanesinde Kadınlar Günü Kutlandı.
15 Mart 2023

Çanakkale Ayvacık Devlet Hastanesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında hastanemizde görev yapan kadın çalışanların Kadınlar Günü kutlandı. Ayvacık Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Seyhan PALA ÇİFÇİ, İdari ve Mali İşler Müdürü Hale ONARAN, Müdür Yardımcısı İlyas KARAGÖZ ile hastanemiz çalışanlarının katıldığı kutlamada Başhekim Uzm. Dr. Seyhan PALA ÇİFÇİ ” 8 Mart Dünya Kadınlar Günü her yıl 8 Mart’ ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri uluslararası bir gündür. Haklarından vazgeçmeyen, inancını ve kendine güvenini asla kaybetmeyen güçlü kadının günü olan bu günde başta değerli kadın sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.” dedi.

IMG-20230308-WA0008.jpg
mutemetlik.png