Hastanemizde Beyaz Kod ,Mavi Kod ve Pembe Kod tatbikatları gerçekleştirilmiştir.
21 Mart 2023

Ayvacık Devlet Hastanesi’nde Beyaz Kod ,Mavi Kod ve Pembe Kod işleyişlerini daha iyi hale getirmek, tespit edilen uygunsuzluklara yönelik gerekli iyileştirmeleri yapabilmek ve daha iyi bir hizmet sağlayabilmek amacıyla, Sağlıkta Kalite Standatları gereği “Beyaz Kod ,Mavi Kod ve Pembe Kod” tatbikatları yapılmış olup meydana gelen çeşitli acil durumları, ilgili hastane personeline iletebilmek için kullanılan kod uyarı sistemi( acil durum yönetim aracı) sayesinde acil bir durumda ilgili kişilere haber verilmesi sağlanarak .en kısa zamanda müdahale sağlanmış, tatbikatları başarı ile gerçekleştirilerek farkındalık oluşturulmuştur.

kodlar1.png